Varnhems klosterområde

Varnhems klosterområde

Karta för orienteringstavla vid Varnhems klosterkyrka. Befintlig karta behövde kompletteras med ny museibyggnad för Kata gård. Bilden tecknad i photoshop.
Astrid Lindgrens värld

Astrid Lindgrens värld

Karta över Astrid Lindgrens värld. Kartan används som skylt samt i marknadsföring i trycksaker och rörligt material. Bilden tecknad i photoshop.
SKL illustrationer

SKL illustrationer

Omslagsillustrationer för SKL på uppdrag av Advant produktionsbolag. Bilderna används som omslag för trycksaker. tecknade i SKL:s eget manér. Bilderna är producerade som vektorgrafik.
Visioner

Visioner

Visioner för Skara kommun.
Skellefteåkartor

Skellefteåkartor

Har fått förtroendet att göra ett par kartor för bostadsbolaget Skebo i Skellefteå. Grafiskt rena kartor som ska visa på var bolaget har sina fastigheter.
Higabkarta

Higabkarta

Karta som var ett stort och roligt uppdrag för CLF reklambyrå och Higab i Göteborg. Kartan är helt tecknad i illustrator och visar Higabs byggnader i Gbg.
Next Skövde

Next Skövde

Julmarknad i staden och jag fick i uppdrag att göra två bilder. En för marknadsföringen av julmarknaden samt en för en kul fotovägg. De olika figurerna är till för att fota sig bakom. Ett roligt grepp för Upplev Skövde.
Ekorre

Ekorre

Figur som ska hjälpa Bostadsbolagets hyresgäster hur man sorterar sitt avfall. Ekorren är ju en samlande typ som har ordning och reda på sig så han fick bli symbol för den här kampanjen.
Mejeriförpackningar

Mejeriförpackningar

Några av de illustrationer jag gjort för Morot reklambyrå och Falköpings mejeri. Bilderna skulle vara i klassiskt skolplanschstil, mkt naturalistiska med blänk i bären och allt. Det blev en lång serie för såväl de olika mjölkvarianterna samt fil, grädde, gräddfil…